Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tag: haloterapia

Terapia e kripes

Çfarë është haloterapia, apo terapia e kripës dhe pse është e nevojshme?

E njohur dhe si terapia e kripës, haloterapia është një trajtim alternativ që përfshin ekspozimin dhe thithjen e mëvonshme të grimcave të klorurit të natriumit për të arritur një përfitim shëndetësor. Terapia me kripë përdor mikroklimat e ngopura me klorur natriumi, artificiale ose natyrale, të tilla si shpellat e kripës dhe minierat e kripës së gurit…

Read more