Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Embriologji

fertiliteti

Në përpjekje për të bërë fëmijë? Kur duhet t’i drejtohemi mjekut për fertilitetin

Gjatë një marrëdhënie në çift vjen dhe momenti kur dëshirojnë që familja të shtohet, dhe vendosin të sjellin në jetë një fëmijë. Në shumë raste mund të ketë një kohë të gjatë që tentohet por pa rezultat. Mjeku embriolog i Spitalit Amerikan Besfort Ferhati në një intervistë për MeMjekun.com tregon se kur duhet të drejtohemi…

Read more

PDG

Çfarë është PGD dhe si identifikohen sëmundjet gjenetike të embrionit

Të duash fëmijë të shëndetshëm është dëshira mëse e kuptueshme e çdo prindi. Për disa prindër të ardhshëm është shumë tërheqëse dhe e nevojshme të sigurohen më së miri, madje që para shtatzënisë se fëmijët e tyre do të lindin të shëndetshëm. PGD është testimi gjenetik Pre-implantiv, si pjesë e teknikave tё Riprodhimit tё Asistuar (ART)…

Read more