Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tag: terapia e akullit

krioterapia

Krioterapia apo terapia e të ftohtit, çfarë duhet të dini për qeset e akullit

Përkufizimi krioterapi vjen nga greqishtja e vjetër që do të thotë “trajtimi me të ftohtë”. Krioterapia futet në metodat e reja të trajtimit, që ka lulëzuar në këto dhjetëvjeçarët e fundit për trajtimin e disa gjendjeve estetike dhe mjekësore. Në të vërtetë, krioterapia ka origjina të lashta. Vetitë terapeutike të të ftothtit diheshin që në kohët…

Read more