Kategorite

Me te lexuarat

Day: January 11, 2020

Anoskopia/ Çfarë është dhe pse duhet ekzaminimi i rektumitLaborator dhe Radiologji

Anoskopia/ Çfarë është dhe pse duhet ekzaminimi i rektumit

Anoskopia është një teknikë që përdoret për të inspektuar në brendësi të anusit, kanalit anal dhe pjesët fundore të rektumit.
Diabeti i shtatzënisë, shkaqet, simptomat dhe trajtimiNena dhe Femija

Diabeti i shtatzënisë, shkaqet, simptomat dhe trajtimi

Sikur dhe tipat e tjere te diabetit, diabeti i shtatezanise ndikon ne menyren e perdorimit qelizor te glukozes. Vlerat e
Meningjiti, simptomat, vaksina, profilaksia dhe infektimiSëmundje infektive

Meningjiti, simptomat, vaksina, profilaksia dhe infektimi

Meningjiti është një inflamacion i meningeve, membranave që riveshin trurin dhe palcën kurrizore dhe shpesh shkaktohet nga një bakter ose
Dislalia / Defekt i shqiptimit, ja çfarë duhet të diniIntervista

Dislalia / Defekt i shqiptimit, ja çfarë duhet të dini

Dislalitë janë çrregullime të shqipimit të fonemave, shkaku i të cilës i atribuohet alterimeve funxionale ose organike në nivelin e