Kategorite

Me te lexuarat

Day: October 26, 2019

“Holluesit e gjakut”, antiagreguesit dhe antikoagulantëtHematologji

“Holluesit e gjakut”, antiagreguesit dhe antikoagulantët

“Holluesit e Gjakut” në praktikën tonë mjekësore Duke u nisur nga një rast i praktikës tonë klinike. Pacienti përdorte Aspirinë
Kontrolli gjinekologjik, parandalimi më i mirë se kurimiGjinekologji/ Andrologji

Kontrolli gjinekologjik, parandalimi më i mirë se kurimi

Kontrolli gjinekologjik është diçka për të cilin secila femër duhet që të kujdeset dhe ta konsiderojë atë si një obligim.
Tiroiditi Hashimoto, sëmundja imunologjike e trashëguarEndokrinologji

Tiroiditi Hashimoto, sëmundja imunologjike e trashëguar

Tiroiditi Hashimoto është një sëmundje autoimune në të cilën sistemi ynë imun i trupit në mënyrë jo të përshtatshme prek
Tapa e dyllit të veshit, çfarë ështe dhe si kurohetORL

Tapa e dyllit të veshit, çfarë ështe dhe si kurohet

Tapa e dyllit të veshit është mbledhja e sekrecionit të dyllit në brendësi të kanalit të jashtëm të dëgjimit. Në