Kategorite

Me te lexuarat

Day: October 28, 2019

Kanceri i zorrës së trashë, sëmundja që vretOnkologji

Kanceri i zorrës së trashë, sëmundja që vret

Një prej problemeve më të rënda me të cilat përballet aparati tretës në organizmin e njeriut, është kanceri i zorrës
Ibuprofeni, përdorimi dhe efektet anësoreTë njohim ilaçet/suplementet

Ibuprofeni, përdorimi dhe efektet anësore

Ibuprofeni është një përbërës aktiv që i përket familjes së ilaçeve antinflamatore jo steroide, Ai ka veti: Lehtëson dhimbjet Antinflamatore
Çfarë duhet të dimë për grupet e gjakutHematologji

Çfarë duhet të dimë për grupet e gjakut

Ndarja e popullsisë në grupe gjaku është një klasifikim i përdorur botërisht dhe me shumë rëndësi në fushën e mjekësisë;
Si të kuptojmë çrregullimet gjuhësore të fëmijës? Dr.  Gentiana Sinaj jep këshillat e duhura për prindëritIntervista

Si të kuptojmë çrregullimet gjuhësore të fëmijës? Dr. Gentiana Sinaj jep këshillat e duhura për prindërit

Çrregullimet gjuhësore të fëmijëve përfshijnë një gamë të gjerë problematikash gjuhësore, si defektet e shqiptimit apo fonemat, defektet e artikulimit