Kategorite

Me te lexuarat

Day: November 22, 2019

A keni dëgjuar ndonjëherë për vaksinat antialergjike?Alergjite

A keni dëgjuar ndonjëherë për vaksinat antialergjike?

Vaksina antilalergjike ose ndryshe Imunoterapia Specifike është një trajtim shumë efektiv i përdorur nga alergologët kundër rrufës alergjike, sinusitit alergjik,
Hemostaza dhe testet më të zakonshme për kontrollimin e sajHematologji

Hemostaza dhe testet më të zakonshme për kontrollimin e saj

Hemostaza është një proçes kompleks, që normalisht aktivizohet menjëherë pas dëmtimit të murit të vazës (vazave) të gjakut dhe që
Astma gjatë shtatzënisëGjinekologji/ Andrologji

Astma gjatë shtatzënisë

Astma është sëmundje inflamatore e rrugëve ajrore e karakterizuar nga rritje e përgjigjes së pemës trakeobronkiale ndaj stimujve të shumtë.