Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tag: femije agresive

Fëmijë agresivë? Këshillat e terapistes: Si duhet t’i trajtojmë problemet e sjelljes

Ne i  quajnë ato sjellje "të jashtëzakonshme" ose , agresivitet. Pothuajse çdo prind duhet të bashkohet me këto në një moment, veçanërisht gjatë viteve të vogëlisë. Fëmijët e vegjël janë akoma duke zhvilluar aftësinë për të rregulluar emocionet dhe impulset e tyre; ata duhet të mësojnë se çfarë pritet prej tyre.. Por disa fëmijë duken…

Read more