Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tag: kemba diabetike

kemba diabetike

Këmba diabetike/ Simptomat, rreziqet dhe trajtimi

Këmba diabetike është një nga ndërlikimet më serioze dhe afatgjata të diabetit melit; ndër pasojat kryesore të patologjisë shohim: Neuropatinë diabetike, një ndjeshmëri e keqe e prek kryesisht gjymtyrët e poshtëm dhe që shfaqet me ndjesinë si shpim gjilpërash, ngërçe, paaftësi për të perceptuar dhimbjen, nxehtësinë apo të ftohtin. Arteriopatia diabetike, një gjendje patologjikë që i atribuohet…

Read more