Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tag: osteoporoza

MKK

Çfarë është Mineralometria Kockore e Kompjuterizuar, apo densiteti i kockave

Ekzaminimi i densitometrisë së kockave tregon nëse jeni prekur nga osteoporoza apo se shëndeti i kockave duhet të jetë shqetësim. Kjo analizë quhet Mineralometria Kockore e Kompjuterizuar (MKK). Kostoja e saj është e ndryshueshme në varësi të llojit të strukturës, tipologjisë dhe aparatit që përdoret. Ekzaminimi kërkon përdorimin e një aparature që mat densitetin e kockave…

Read more