Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tag: tiroiditi Hashimotos

Regjimi ushqimor, çfarë duhet të konsumojmë për tiroiditin Hashimoto

Regjimi ushqimor për tiroiditin e Hashimotos është i rëndësishëm për të parandaluar rëndimin e kuadrit klinik që ndryshon totalisht stilin e jetës së një personi. Hipertioridizmi është një patologji që shkaktohet nga çekuilibri hormonal, që shpesh kërkon dhe marrjen e ilaçeve. Sëmundjet e tiroides janë dy lloje: prodhim i tepërt i hormoneve të tiroides, ose një…

Read more