Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tag: vaksina anticovid

vaksina menstruacionet

Vaksina anti-Covid dhe ndikimi në menstruacione dhe ciklin menstrual

Rritja e stresit, ndryshimet e peshës, ushtrimet fizike intensive dhe sjellje të tjera të stilit të jetës ndikojnë në ciklin menstrual dhe në këto kohë pandemie të gjithë këta faktorë janë bërë të zakonshëm. Studime të ndryshme janë kryer për të zbuluar lidhjen me vetë virusin, pasi gra që u infektuan përjetuan ndryshime në kohëzgjatje, rregullsi,…

Read more