Kategorite

Me te lexuarat

Day: October 30, 2019

Si të ktheni zërin që “ka ikur”ORL

Si të ktheni zërin që “ka ikur”

Ndryshimet e zërit janë të lidhura me çrregullime në kutinë e zërit (laring). Gjatë frymëmarrjes kordat vokale largohen nga njëra-tjetra,
Evolucioni Darwinian i KanceritHematologji

Evolucioni Darwinian i Kancerit

Njohja e Evolucionit Darwinian të Kancerit është domosdoshmëri për të kuptuar problemin kryesor që kemi në trajtimin e tumoreve malinje
Të njohësh depresionin tek një mikPsikologji

Të njohësh depresionin tek një mik

A mund të arrini të njihni depresionin që po kalon miku juaj? Sipas të dhënave të Organizatës Botërore të Shëndetit
Sëmundja e Paget që prek kockat, çfarë është dhe si kurohetOrtopedi dhe Fizioterapi

Sëmundja e Paget që prek kockat, çfarë është dhe si kurohet

Sëmundja e Paget është një sëmundjet që prek kockat, duke ndryshuar karakteristikat dhe funksionalitetin e tyre. Në këtë mënyrë strukturat