Kategorite

Me te lexuarat

Day: November 4, 2019

Çfarë është agorafobia? Shkaqet, simptomat dhe trajtimiPsikologji

Çfarë është agorafobia? Shkaqet, simptomat dhe trajtimi

Agorafobia është ankthi që shkaktohet nga hapësirat në vende të hapura të mbushura me shumë njerëz. Nga ana klinike, subjekti
Çfarë është Lasix, përdorimi dhe efektet anësoreTë njohim ilaçet/suplementet

Çfarë është Lasix, përdorimi dhe efektet anësore

Lasix është një nga markat përmes së cilës shitet molekula e furosemides. Kjo barnë i përket familjes së diuretikëve të
Alergjia ndaj aditivëve ushqimorë, simptomat dhe trajtimiAlergjite

Alergjia ndaj aditivëve ushqimorë, simptomat dhe trajtimi

Alergjia ndaj aditivëve ushqimor është një problem që shpesh kalon pa u vënë re pasi ngatërrohet me intolerancën ndaj një
Të ngjirurit e zërit tek fëmijët/ Shkaqet, simptomat dhe kuraORL

Të ngjirurit e zërit tek fëmijët/ Shkaqet, simptomat dhe kura

Të ngjirurit e zërit do të thotë një ndryshim i zërit që karakterizohet nga ndryshimet në ton dhe tingull vokal