Kategorite

Me te lexuarat

Day: November 17, 2020

E njohim të gjithë si oksimetër, pse duhet dhe si përdoretLaborator dhe Radiologji

E njohim të gjithë si oksimetër, pse duhet dhe si përdoret

Oksimetri është një mënyrë e veçantë, indirekte dhe jo invazive, që mat sasinë e oksigjenit në gjakun e pacientit. E
Shqipëria po shkon drejt imunitetit të tufës, sa kohë do të zgjasë?!COVID-19

Shqipëria po shkon drejt imunitetit të tufës, sa kohë do të zgjasë?!

Imuniteti ndaj Covid-19 do fitohet gradualisht në mënyrë progresive, teksa zgjerimi i rrezes së infeksionit do të ulë në mënyrë
Çfarë është tenosinoviti dhe si trajtohetOrtopedi dhe Fizioterapi

Çfarë është tenosinoviti dhe si trajtohet

Tenosinoviti është një nga patologjitë më të zakonshme të traumatologjisë. Bashkë me tendinitin janë shqetësimet më të shpeshta të tendinave.