Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tag: suramin

suramin

Të njohim ilaçet/ Suramin, antivirali që po studiohet për COVID-19

Shkencëtarët janë duke kërkuar me patjetër një antiviral efektiv për të luftuar COVID-19, i cili tashmë ka shkaktuar miliona vdekje në të gjithë botën. Në një studim të botuar kohët e fundit sqarohet mekanizmi i frenimit të SARS-CoV-2 nga një frenues jo-nukleotid i quajtur SURAMIN. Krahasuar me SARS-CoV dhe MERS-CoV, sindroma e rëndë akute e frymëmarrjes koronavirus…

Read more