Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tag: vaksine

terapia dhimbjes

Një lajm që jep shpresë/ Vaksina e Pfizer dhe BioNTech, e para që mbron nga COVID-19

Një lajm i shumëpritur nga të gjithë dhe që shpresojmë të jetë po aq efektive sa thonë krijuesit e saj. Një analizë e parakohshme tregon se vaksina e parë efektive për koronavirusin mund të parandalojë më shumë se 90 për qind të njerëzve që të infektohen. Krijuesit e saj, Pfizer dhe BioNTech e përshkruajnë si "një…

Read more