Kategorite

Me te lexuarat

Month: July 2021

PSIKOLOGJI/ Si të flasim me fëmijën për vdekjen e një njeriu të dashurPsikologji

PSIKOLOGJI/ Si të flasim me fëmijën për vdekjen e një njeriu të dashur

Vdekja e një njeriu të dashur është e dhimbshme dhe e ndërlikuar për të rriturit, por për fëmijët përballje me
Skadenca e ilaçeve, kur e humbin efikasitetin. Si t’i ruajmë atoTë njohim ilaçet/suplementet

Skadenca e ilaçeve, kur e humbin efikasitetin. Si t’i ruajmë ato

Skadenca e ilaçeve është data deri në të cilën garantohet efikasiteti i një ilaçi në paketimin e tij origjinal, para
Dentitio difficilis, kur del keq dhëmballa e pjekurisë. Simptomat dhe trajtimiORL

Dentitio difficilis, kur del keq dhëmballa e pjekurisë. Simptomat dhe trajtimi

Molarët e tretë, të quajtur ndryshe dhe dhëmballët e pjekurisë janë dhëmbët e fundit që dalin në harkun dentar në
Si ndikon teknologjia në problemet gjuhësore dhe të zhvillimit tek fëmijëtNena dhe Femija

Si ndikon teknologjia në problemet gjuhësore dhe të zhvillimit tek fëmijët

Të gjithë jemi dëshmitarë që kohëve të fundit i shihni në restorante, aeroporte, dhoma pritjeje etj. fëmijë të vegjël të
Studimi/ Miokarditi tek fëmijët, nga se shkaktohetNena dhe Femija

Studimi/ Miokarditi tek fëmijët, nga se shkaktohet

Miokarditi tek fëmijët shkaktohet më së shpeshti nga infeksioni viral, megjithëse ka një larmi shkaqesh infektive dhe jo infektive, sipas
Rreziku global nga varianti Delta i SARS- COV-2COVID-19

Rreziku global nga varianti Delta i SARS- COV-2

Në fillim të pandemisë, shumë pak ekspertë menduan se bota do të kishte një vaksinë efikase kundër Covid-19. Në fakt,
Simptoma/ Çfarë është galaktorrea dhe si trajtohetEndokrinologji

Simptoma/ Çfarë është galaktorrea dhe si trajtohet

Galaktorrea jo puerperale është një gjendje e karakterizuar nga shfaqja e sekrecioneve të qumështit nga gjiri, jashtë kontekstit fiziologjik të